• Altres
  • Salut

20 municipis del Maresme sumen passes contra el maltractament a les persones grans

La convocatòria ha superat les adhesions de l’any anterior i en aquesta ocasió són 20 els municipis (7 més que al 2023) on l’Ajuntament i les entitats de gent gran han programat caminades populars.
Alt
dilluns, 10 juny 2024 - 10:00 am a diumenge, 16 juny 2024 - 12:00 am
Consulta aquí: https://www.ccmaresme.cat/20-municipis-del-maresme-sumen-passes-contra-el-maltractament-a-les-persones-grans/?utm_source=mailpoet&utm_medium=email&utm_source_platform=mailpoet&utm_campaign=Actualitat%20%2017%20de%20febrer
20 municipis del Maresme reivindiquen la dignitat de les persones grans amb caminades populars que volen visibilitzar la unió de la societat contra l’abús i el maltractament que moltes pateixen, una violència encara invisibilitzada que sovint es produeix a l’espai personal i íntim dificultant la seva detecció i posterior denúncia. Després de l’èxit assolit l’any passat, el Consell Comarcal ha tornat a impulsar la celebració del 15 de juny ( Dia Mundial per la Presa de Consciència sobre l’Abús i el Maltractament a les Persones Grans) sumant passes contra el maltractament, una activitat que facilita la participació intergeneracional i, a la vegada, sintonitza amb les polítiques d’envelliment actiu. La convocatòria ha superat les adhesions de l’any anterior i en aquesta ocasió són 20 els municipis (7 més que al 2023) on l’Ajuntament i les entitats de gent gran han programat caminades populars. El Consell Comarcal calcula que hi participaran unes 2.000 persones.