• Salut

CAMINADA POPULAR A PINEDA DE MAR. EL MARESME SUMA PASSES CONTRA EL MALTRACTAMENT A LA GENT GRAN.

Alt
divendres, 14 juny 2024 - 10:00 am a 12:00 pm
PLAÇA CATALUNYA

El 14 de juny es farà a Pineda la segona edició de la marxa contra el maltractament a la gent gran,  el dia mundial contra el maltractament a la gent gran és el 15 de juny i la marxa serà divendres  14 de juny a les 10h a plaça catalunya (davant l'Ajuntament).

La marxa, començarà amb la lectura del manifest, i baixarà pel carrer de mar, creuarà l'estació, i s'anirà  pel passeig marítim (per la banda de la platja) i abans d'arribar a la riera es tornarà fins a l'alçada dels pescadors/ les barques  on serà l'arribada i s'entregarà: aigua, fruita i obsequis als participants, també hi hauràn estiraments i  animació.

En total, el recorregut  no arriba a 2 kilometres, és pla, és accessible i apte  per tothom (es pot fer en cadires de rodes).

Ens sumem a la iniciativa del consell comarcal del maresme que té com a lema "El Maresme suma passes contra el maltractament a la gent gran". 

Animem a tothom a participar, sobretot a la gent gran,  però també a la gent jove i els adults ja que tots serem gent gran algún dia i voldrem un tracte digne i respectuós.